Home Eveniment Și-a înjunghiat iubita și doi prieteni în noaptea de Revelion
Și-a înjunghiat iubita și doi prieteni în noaptea de Revelion

Și-a înjunghiat iubita și doi prieteni în noaptea de Revelion

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

La Audiența Provincială din Murcia a început astăzi, 2 iunie, procesul românului acuzat că în noaptea de 31 decembrie 2009- 1 ianuarie 2010 și-a înjunghiat concubina și cei doi prieteni care au încercat să îi sară în ajutor femeii.

Conform rechizitorului agresorul împreună cu mai mulți prieteni sărbătoreau Revelionul când a început să se certe cu concubina sa. Cearta a degenerat iar bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit. Doi compatrioți au încercat să intervină dar agresorul i-a rănit și pe aceștia.

Transportați de urgență la spitalul din localitate medicii au stabilit că cei doi bărbați prezintă răni ușoare și pot fi tratați în regim ambulatoriu. Femeia se afla în stare gravă și a avut nevoie de 60 de zile de spitalizare pentru a se recupera.

Procurorii cer o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru agresor și o amendă de 4800 de euro.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII