Home Eveniment Patru ani de închisoare pentru românul implicat în accidentul din Mojados
Patru ani de închisoare pentru românul implicat în accidentul din Mojados

Patru ani de închisoare pentru românul implicat în accidentul din Mojados

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Procurorii din Valladolid cer condamnarea a patru ani de închisoare pentru bărbatul de origine română, M.G.P. ca fiind responsabil de accidentul de circulație produs în aprilie 2011, pe un drum forestier din apropierea localității Mojados, în urma căruia și-a pierdut viața o persoană.

Conform rechizitorului accidentul s-a produs în ziua de 29 aprilie 2011, în jurul orei 21.30. Românul conducea cu 100 de km/h pe un drum forestier cu limita de viteză de 40km/h, un autovehicul marca Citroen XZ, când a pierdut controlul și a intrat frontal într-un copac. În urma impactului, proprietarul autoturismului, F.R. de naționalitate română, aflat pe locul copiltului și-a pierdut viața iar șoferul a suferit răni ușoare.

Anchetatorii au stabilit că românul aflat la volan nu avea permis de conducere.

Acuzat de grave delicte contra singuranței traficului rutier și omor prin imprudență, M.G.P riscă patru ani de închisoare și o amendă de 3600 de euro.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII