Home Eveniment Și-a omorât prietenul cu 32 de lovituri de cuțit. Român condamnat în Zaragoza
Și-a omorât prietenul cu 32 de lovituri de cuțit. Român condamnat în Zaragoza

Și-a omorât prietenul cu 32 de lovituri de cuțit. Român condamnat în Zaragoza

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 44 de ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare de Tribunalul din Zaragoza, pentru că anul trecut în mai și-a omorât un concetățean.

judecatorie

Incidentul s-a produs în cartierul Casablanca, din Zaragoza, pe 19 mai 2014. Victima și agresorul locuiau în același apartament, împreună cu un alt prieten.

Se pare că între cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie, agresorul i-a aplicat 32 de lovituri de cuțit victimei.

Deși acuzatul a susținut pe tot timpul anchetei și a procesului că este nevinovat, probele strânse la dosar de către anchetatori demonstrează contrariul.

Românul care locuia în casă cu cei doi le-a povestit polițiștilor că atunci când s-a întors acasă l-a găsit pe agresor în sufragerie, cu hainele pătate de sânge și cu un cuțit în mână.

El a mai declarat că a fost amenințat de către criminal cu moartea dacă va spune cuiva. După câteva ore, a reușit să fungă din casă și a alertat autoritățile.

Procurorii au prezentat în cadrul procesului examene medico-legale care probează vinovăția bărbatului.

Judecătorii l-au găsit vinovat pe român și l-au condamnat la 12 ani de închisoare, plus că va fi obligat să-i plătească o despăgubire morală fiului de 14 ani al victimei, în valoare de 124.621 de euro.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII