Home Eveniment Șofer român, mort într-un accident în apropiere de La Rioja
Șofer român, mort într-un accident în apropiere de La Rioja

Șofer român, mort într-un accident în apropiere de La Rioja

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un șofer român de 25 de ani și-a pierdut viața, duminică, 9 iulie, într-un accident de circulație produs pe șoseaua națională N-232, în apropierea localității Calahorra, provincia La Rioja.

Conform Direcției de Trafic din zonă, tânărul se afla la volanul unui autoturism și din motive încă necunoscute a pierdut controlul și a intrat frontal într-un tir.

Medicii de pe ambulanța ajunsă la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru român. Acesta a murit pe loc în urma impactului.

Șoferul camionului a fost transportat la Spitalul din Calahorra. Conform conducerii unității medicale, el se află în afara oricărui pericol.

Cadavrul a fost transportat la Institutul Medico-Legal din La Rioja unde urmează să i se efectueze necropsia.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Foto: LaRioja.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII