Home Eveniment Spania. Bătrân în scaun cu rotile, jefuit de două românce
Spania. Bătrân în scaun cu rotile, jefuit de două românce

Spania. Bătrân în scaun cu rotile, jefuit de două românce

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Două românce, de 27 și respectiv 22 de ani, au fost prinse în flagrant, marți 11 octombrie,  în timp ce jefuiau un bătrân aflat într-un scaun cu rotile, în zona industrială din localitatea Salobreña, provincia Granada.

Spania

Cele două femei, care locuiau în Getafe, Madrid, au intrat în vorbă cu bărbatul, de 68 de ani, și sub pretextul că  vor să-l îmbrățișeze, i-au smuls lanțul de aur de la gât. Bătrânul a început să strige după ajutor, iar ghinionul hoațelor a fost că tocmai trecea pe acolo un echipaj al Gărzii Civile.

Polițiștii le-au prins imediat pe cele două infractoare. Duse la comisariat, oamenii legii au găsit în poșeta uneia dinte ele mai multe bijuterii din aur și lanțul bătrânului.

Individele au fost puse la dispoziția Tribunalului din Motril, urmând ca magistrații să le hotărască pedepsele pentru infracțiunile comise.

Ancheta rămâne deschisă deaorece există suspiciuni că cele două românce nu se află la prima abatere de acest gen.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII