Home Eveniment Spania. Doi români acuzați că i-au dat foc unei femei
Spania. Doi români acuzați că i-au dat foc unei femei

Spania. Doi români acuzați că i-au dat foc unei femei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi români au fost arestați, duminică, 9 octombrie, după ce au fost acuzați că i-au dat foc unei femei care locuia pe străzile din localitatea Daroca, provincia Zaragoza.

Spania

Conform polițiștilor, sâmbătă 8 octombrie, în jurul orei 00.30, cei doi au început să arunce cu pietre în femeia care dormea în fața clădirii Congregației „Trinitarios” din strada Constitución, din localitate, după care au dat foc sacului de dormit în care se afla aceasta.

Până la sosirea autorităților, românii au fugit, dar au fost reținuți duminică, 9 octombrie.

Victima nu a suferit răni grave, deoarece a reușit să iasă la timp din sacul de dormit în flăcări. Ea fost cazată, ulterior, într-un adăpost social al Primăriei din Daroca.

Edilul localității a anunțat că va organiza o manifestație prin care va condamna ferm astfel de gesturi violente.

Românii au fost deferiți Judecătoriei numărul 1 din Daroca, urmând ca până la pronunțarea sentinței să rămână în închisoare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII