Home Eveniment Spania: Durere mare! Bebeluș de două săptămâni mort într-un accident auto
Spania: Durere mare! Bebeluș de două săptămâni mort într-un accident auto

Spania: Durere mare! Bebeluș de două săptămâni mort într-un accident auto

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un copil de două săptămâni a murit și două femei au fost grav rănite, marți, 29 martie, într-un accident de circulație produs între localitățile Talavera și La Puebla de Montalbán, provincia Toledo.

accident

Cele două femei și bebelușul, toți de cetățenie română, se aflau într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un camion, condus de un spaniol.

Bebelușul a murit pe loc, iar cele dau femei, grav rănite, au fost transportate la Spitalul „Virgen de la Salud”, din Toledo. Medicii sunt reținuți în privința evoluției stării de sănătate a celor două românce.

Juan Carlos Flores, primarul din localitatea Malpica de Tajo, unde locuiau românii, a decretat două zile de doliu în memoria micuței de doar două săptămâni.

„Acum 14 zilei ne bucuram de sosirea fetiței pe lume. Astăzi (29 martie – n.red.) întreaga comunitate deplânge moartea micuței ființe. Destinul a făcut ca locul în care s-a născut să fie și locul unde a murit. Aceiași medici care cu două săptămâni în urmă îi tăiau cordonul ombilical, după ce se născuse în mașină, în drum către spital, au trebuit să-i constate decesul. Întreaga noastră comunitate este zguduită de această tragedie, timp de două zile vom fi în doliu”, a declarat edilul.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII