Home Eveniment Tragedie în Jaen. Un copil de nouă ani s-a spânzurat
Tragedie în Jaen. Un copil de nouă ani s-a spânzurat

Tragedie în Jaen. Un copil de nouă ani s-a spânzurat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un copil, român, de nouă ani s-a spânzurat cu o curea, în Jaen.

Jaen

Conform autorităților, marți 29 martie, în jurul 20.00, mai mulți vecini din cartierul Faldas del Castillo, din Jaen, au sunat la 112 solicitând o ambulanță pentru un copil care fusese găsit inconștient, cu o curea în jurul gâtului.

Vecinii spun că micuțul se juca în parc cu alți copiii când s-a produs tragedia, dar susțin că nu au văzut ce s-a întâmplat.

Alertat de către copiii, tatăl a încercat să-i acorde primul ajutor. Din păcate la sosirea ambulanței băiatul murise.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul și pentru a stabili dacă este vorba de un accident sau de o sinucidere.

Trupul micuțului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Jaen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII