Home Eveniment Spania: Electrocutat în timp ce fura cablu din cupru
Spania: Electrocutat în timp ce fura cablu din cupru

Spania: Electrocutat în timp ce fura cablu din cupru

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 54 de ani se zbate între viață și moarte după ce, miercuri 30 martie, a fost electrocutat în timp ce încerca să fure un cablu de cupru dintr-un transformator.

Spania

Conform Policia Nacional din localitatea Tamarite de la Litera, provincia Huesca, bărbatul, împreună cu alți doi conaționali au încercat să fure mai multe cabluri din cupru de la un transformator aflat în apropierea unei ferme din localitate.

Când a tăiat unul din cabluri, românul a fost electrocutat. Speriați, prietenii lui au sunat la 112.

Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au cerut ca bărbatul să fie transportat de urgență cu elicopterul la spitalul Miguel Servet din Zaragoza.

Doctorii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Ceilalți doi indivizi au fost reținuți.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII