Home Monden Spania. Florin Andone, vedeta de la Deportivo La Coruna, pasibil de o amendă pentru tulburarea liniștii publice
Spania. Florin Andone, vedeta de la Deportivo La Coruna, pasibil de o amendă pentru tulburarea liniștii publice

Spania. Florin Andone, vedeta de la Deportivo La Coruna, pasibil de o amendă pentru tulburarea liniștii publice

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Atacantul celor de la Deportivo La Coruna, românul Florin andone a fost în centrul atenţiei din cauza unui incident neplăcut pentru care riscă să fie amendat şi de autorităţi, dar şi de club.

Potrivit jurnaliştilor de la „Diario de Avisos“, Florin Andone a fost implicat într-un  incident cu vameşii Aeroportului „Los Rodeo” din Tenerife.

Totul s-a petrecut  când Deportivo La Coruna se întorcea după un amical cu Tenerife, câştigat cu 3-0, în care românul a şi înscris.
Federico Cartabia, colegul lui Andone de la Deportivo La Coruna  a fost rugat să prezinte actul de identitate, însă l-a ignorat complet pe vameș. Mai mult, sud-americanul a început să radă în față lui, potrivit Diario de Avisos.

Antrenorul lui Deportivo La Coruna, Pepe Mel, a intervenit și și-a cerut scuze pentru comportamentul jucătorului său, explicând că toate documentele se află în posesia ofițerului de presă.

Când incidentul părea încheiat, în discuție a intervenit Florin Andone, reproșând că vameșul nu are dreptul de a-i cere la întâmplare colegului sau actul de identitate.

La acest punct, Pepe Mel și-a pierdut cumpătul și l-a pus la punct pe Andone, strigându-i să tacă din gură.

Conform „Diario de Avisos“, Andone și Cartabia riscă să se aleagă cu o amendă pentru tulburarea liniștii publice. De asemenea, cei doi ar putea fi sancționați și de propria formație.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII