Home COMUNITATE MAE despre românii blocați pe aeroportul din Madrid: Au fost îmbarcați într-un avion cu destinația Iași
MAE despre românii blocați pe aeroportul din Madrid: Au fost îmbarcați într-un avion cu destinația Iași

MAE despre românii blocați pe aeroportul din Madrid: Au fost îmbarcați într-un avion cu destinația Iași

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

„Cetățenii români blocați pe aeroportul din Madrid, ca urmare a anulării unui zbor către România, au fost îmbarcați la bordul unui alt avion, cu destinația Iași”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) emis marți, 29 august.

«În urma demersurilor întreprinse de Ambasada României la Madrid, reprezentanții companiei TAROM au confirmat că situația a fost remediată, iar pasagerii au fost îmbarcați la bordul unui avion cu destinația Iași», a transmis MAE.

Potrivit sursei citate, Ambasada României la Madrid a menținut, în permanență, legătura atât cu reprezentații TAROM, cât și cu cetățenii români, până la finalizarea procedurilor de îmbarcare.

Secția consulară a Ambasadei României la Madrid a gestionat cu prioritate situația cetățenilor români blocați pe aeroportul din Madrid, urmare anulării, din motive tehnice, a unei curse TAROM cu destinația România, se mai rată în documentul emis de MAE.

Potrivit Ministerului de Externe, reprezentanții consulari au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă biroul companiei TAROM la Madrid, pentru a verifica situația actuală a cetățenilor români și reprezentanții companiei TAROM au comunicat că o echipă specializată lucrează la remedierea defecțiunilor aeronavei.

Cetățenii români au fost cazați la hoteluri aflate în proximitatea aeroportului Madrid-Barajas.

Secția consulară a ambasadei a monitorizat situația situația și a menținut contactul în permanență cu atât cu cetățenii români, cât și cu reprezentanții companiei aeriene, fiind pregătită să acorde asistență consulară, a precizat MAE.

SURSA: Agerpres

Compania Tarom își bate joc de români. 100 de pasageri abandonați de aproape 12 de ore în Aeroportul din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII