Home Eveniment Spania: A furat zeci de mii de euro de la bătrânii pe care îi îngrijea
Spania: A furat zeci de mii de euro de la bătrânii pe care îi îngrijea

Spania: A furat zeci de mii de euro de la bătrânii pe care îi îngrijea

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O îngrijitoare româncă i-a lăsat fără agoniseală pe cei doi bătrâni pentru care lucra de mai bine de zece ani. Le-a furat zeci de mii de euro.

furat zecii de mii de euro

Potrivit poliției, femeia, de 42 de ani, fura în fiecare lună din pensiile celor doi vârstnici, aproximativ 1.000 de euro. Astfel, femeia a ajuns să își însușească 121.000 de euro.

Totul a ieșit la iveală după ce familia celor doi pensionari pe care îi îngrija a anunțat că nu o mai poate plăti și că trebuie să își găsească de muncă în altă parte.

Pusă în fața acestei situații, românca a cerut 5.000 de euro, pentru a pleca din casă. Când familia s-a împotrivit, femeia a amenințat că le va face rău bătrânilor. Speriați, oamenii au anunțat poliția.

Pe lângă pensia sustrasă lunar celor doi oameni, polițiștii au găsit două contracte de telefonie mobilă pe numele bătrânilor și două telefoane mobile, a căror valoare este de aproximativ 1.000 de euro.

Îngrijitoarea a fost pusă în libertate, dar nu are voie să părăsească teritoriul Spaniei, până la pronunțarea instanței.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII