Home Eveniment A mers îngrozit la poliție și a anunțat că i-a fost răpită prietena. Ce au descoperit polițiștii?
A mers îngrozit la poliție și a anunțat că i-a fost răpită prietena. Ce au descoperit polițiștii?

A mers îngrozit la poliție și a anunțat că i-a fost răpită prietena. Ce au descoperit polițiștii?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 20 de ani, s-a prezentat miercuri, 13 aprilie, la secția de poliție din localitatea Campo de Criptana, provincia Ciudad Real și a anunțat că logodnica sa a fost răpită și sechestrată.

răpire

Tânărul, însoțit de sora sa, a povestit că se plimba cu iubita pe stradă, când un individ a coborât dintr-un vehicul de culoare închisă și a răpit-o pe fată, sub amenințarea unui cuțit. Cele spuse de el au fost susținute și de sora sa.

Românca a fost dată în urmărire generală. Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când au găsit-o pe tânără.

Aceasta era la o mătușă și le-a spus că nu fusese de fapt răpită. Ea a declarat că a plecat singură din apartamentul unde locuia cu logodnicul ei, pentru că se certaseră.

Puși în fața probelor, cei doi români au recunoscut că totul a fost o minciună, motivând că încercau să afle unde este femeia, deoarece erau foarte îngrijorați.

Bărbatul și sora sa au fost reținuți și prezentați în fața magistraților Judecătoriei numărul 1, din localitatea Alcázar de San Juan, pentru a fi trași la răspundere pentru fapta comisă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII