Home Eveniment Spania. Opt muncitori sezonieri români, victime ale unui accident auto. O femeie a murit
Spania. Opt muncitori sezonieri români, victime ale unui accident auto. O femeie a murit

Spania. Opt muncitori sezonieri români, victime ale unui accident auto. O femeie a murit

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O femeie de 25 de ani a murit, iar alte șapte persoane, toate de naționalitate română,  au fost rănite într-un accident de circulație petrecut, vineri, 8 septembrie, în localitatea Daimiel, provincia Ciudad Real, informează Lanza Digital.

Toți cei opt sunt muncitori sezonieri și mergeau la scos ceapă la o exploatare agricolă din localitatea Bolaños. În vehicul se afla și un copil, care s-a ales cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.00, pe șoseaua CM-4107, ce leagă Daimiel de Bolaños, la kilometrul 4.400.

Victimele au fost transportate la Spitalul din Ciudad Real, iar până în acest moment unitatea nu a dat niciun comunicat privind starea de sănătate a celor implicați în accident.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII