Home Eveniment Sediul unei publicații din Catalonia, percheziționat. Săptămânalul este suspectat de legături cu separatiștii
Sediul unei publicații din Catalonia, percheziționat. Săptămânalul este suspectat de legături cu separatiștii

Sediul unei publicații din Catalonia, percheziționat. Săptămânalul este suspectat de legături cu separatiștii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sediul săptămânalului „El Vallenc” a fost percheziționat, sâmbătă 8 septembrie, după ce Garda Civilă spaniolă a primit mai multe informații conform cărăroa săptămânalul ar fi imprimat buletinele de vot pentru referendumul privind autodeterminarea, interzis, dar convocat pentru data de 1 octombrie.

Percheziția a avut loc în orașul Valls, provincia Tarragona , care a aderat la Asociația municipalităților independente, dispuse să deschidă secțiile de votare pe 1 octombrie.

După anunțul privind acțiunea autorităților, mai multe sute de persoane au decis să manifesteze în fața localurilor publicației, strigând »Vom vota !» și »Independență !», a constatat un fotograf al AFP la fața locului.

În fața unei urne simbolice din carton, manifestanții fluturau drapele separatiste și cântau imnul catalan »Els Segadors».

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile din Tarragona a confirmat pentru AFP că Garda » face o percheziție vizând revista El Vallenc», fără să precizeze scopul.

Spania, în pragul secesiunii. Catalonia anunță un nou referendum

MAE după alegerile din Catalonia: Sprijinim suveranitatea și integritatea teritorială a Spaniei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII