Home Eveniment Spania: Un portughez a făcut infarct în timp ce își bătea nevasta de origine română
Spania: Un portughez a făcut infarct în timp ce își bătea nevasta de origine română

Spania: Un portughez a făcut infarct în timp ce își bătea nevasta de origine română

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un portughez de 56 ani a făcut infarct în timp ce își bătea soția, de origine română, într-un hotel din Vigo, provincia Pontevedra, Spania.

Spania

Cei doi se cazaseră duminică, 1 mai, la Hotelul NH Palacio din Vigo. Luni dimineață, femeia a ieșit, plină de sânge, țipând pe holul hotelului, spunând că soțul ei încearcă să o omoare.

Cameristele au sunat la 061 și au anunțat incidentul la poliție.

Când au intrat în cameră, recepționerii l-au găsit pe portughez întins pe podeaua din baie, leșinat, și au încercat să-l resusciteze până la sosirea ambulanței.

Medici de pe ambulanță au constat că bărbatul suferise un infarct și l-au transportat de urgență la spitalul Álvaro Cunqueiro.

Și românca a avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia avea răni pe brațe și pe picioare și un politraumatism cranian.

În declarația dată la poliție, femeia a povestit că se afla la duș, când bărbatul a intrat și a luat-o la bătaie. În timpul altercației, portughezul a spus că vrea s-o omoare.

Tribunalul numărul 1, Contra Violenței de Gen, din Vigo, a hotărât ca agresorul să rămână spitalizat sub pază, după care va fi transferat la infirmeria Penitenciarului A Lama.

Bărbatul a dat și el o declarație privind cele petrecute, el a negat acuzațiile soției, dar nu a putut explica rănile acesteia și sângele din baia hotelului.

Cei doi erau împreună de șapte ani și erau căsătoriți de șase luni și se aflau în vacanță în Spania.

Foto: La voz de Galicia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII