Home Eveniment Jurnaliștii spanioli ținuți ostatici de al-Qaida în Siria au fost eliberați
Jurnaliștii spanioli ținuți ostatici de al-Qaida în Siria au fost eliberați

Jurnaliștii spanioli ținuți ostatici de al-Qaida în Siria au fost eliberați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei jurnaliști spanioli ținuți ostatici în Siria de zece luni de al-Qaida s-au întors în Spania duminică, 8 mai, după ce au fost eliberați de rețeaua teroristă.

spanioli

José Manuel Lopez, Angel Sastre și Antonio Pampliega, care au fost ținuți ostatici la Alep, au ajuns duminică dimineațăla baza militară aeriana din localitatea Torrejon, în apropiere de Madrid, la bordul unui avion care aparține Guvernului Spaniei, relatează AFP.

Cei trei jurnaliști spanioli erau reporteri de război.

Ei au fost răpiți de membri ai Frontului al-Nosra, organizație teroristă afiliată al-Qaida, în urmă cu zece luni, în timp ce călătoreau cu un microbuz în orașul sirian Alep, aflat în război.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII