Home Eveniment Spania. Un român a încercat să violeze o tânără care făcea jogging
Spania. Un român a încercat să violeze o tânără care făcea jogging

Spania. Un român a încercat să violeze o tânără care făcea jogging

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de 25 de ani, de origine română, a fost reținut, sâmbătă 1 octombrie, în Valencia, după ce încercat să violeze o tânără care facea jogging, relatează publicația spaniolă mediterraneodigital.com.

Spania

Românul a intrat în vorbă cu tânăra, de origine spaniolă, după care i-a dat un pumn și a trântit-o la pământ. Apoi s-a urcat pe ea și a încercat să-i dea jos hainele. Tânăra a început să țipe și să ceară ajutor. Speriat, agresorul a fugit.

Alertați, polițiștii au început să caute în zona apropiată de locul unde s-a produs incidentul.

La scurt timp, au găsit un individ care avea cămașa ruptă  și mai multe zgârieturi pe față și pe mâini.

Dus la comisariat, victima l-a identificat ca fiind persoana care a încercat să o violeze.

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când au descoperit că individul mai fusese acuzat, în luna august, de o altă femeie, că a încercat să o violeze în aceleași condiții.

Bărbatul va rămâne în arestul poliției până la definitivarea anchetei, urmând să fie deferit Tribunalului din Valencia care îi va stabili pedeapsa pentru infracțiunile comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII