Home Eveniment Spania. Muncitor român ucis de un copac
Spania. Muncitor român ucis de un copac

Spania. Muncitor român ucis de un copac

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un muncitor român, de 39 de ani, a murit, luni 3 octombrie,  în orașul Segura, provincia Guipúzcoa, după ce un arbore a căzut peste el în timp ce lucra la toaletarea unor copaci stradali, informează Departamentul pentru Securitate Internă din Țara Bascilor.

Spania

Serviciile de urgență au fost chemate imediat, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru muncitorul român.

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Țara Bascilor a deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul și dacă a fost o eroare umană sau a fost vorba de utilaje defectuoase.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII