Home Eveniment Spania. O româncă femeie de serviciu fura bijuteriile bătrânilor dintr-un azil
Spania. O româncă femeie de serviciu fura bijuteriile bătrânilor dintr-un azil

Spania. O româncă femeie de serviciu fura bijuteriile bătrânilor dintr-un azil

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O femeie de naționalitate română a fost arestată după ce a fost prinsă că fura bijuteriile bătrânilor dintr-un azil din Huelva.

 

Familiile mai multor bătrâni au mers și s-au plâns directorului azilului de dispariția unor bijuterii din aur, în luna septembrie. Directorul a anunțat poliția și a fost deschisă o anchetă.

Joi, 27 octombrie, o femeie a anunțat că mamei ei i-a dispărut un lanț din aur cu un pandativ.

Câteva ore mai târziu, bijuteriile au fost găsite în vestiarul femeii de serviciu, care era de naționalitate română.

Luată la întrebări de către polițiști, românca a recunoscut că a sustras de mai multe ori obiecte din aur aparținând bătrânilor de la azil.

Deși o pare dintre bijuterii au fost recuperate, conform declarației învinuitei, multe dintre ele au fost vândute.

Individa a fost deferită justiției.

Poliția recomandă persoanelor care au bătrâni internați în azile să nu lase bijuterii sau alte obiecte prețioase la îndemâna oricui. În cazul în care bătrânii nu vor să se despartă de aceste bunuri, autoritățile recomandă ca familiile să facă fotografii obiectelor în cauză.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII