Home Eveniment Spania. Scandal între două clanuri de romi. Doi polițiști spitalizați și 11 persoane arestate
Spania. Scandal între două clanuri de romi. Doi polițiști spitalizați și 11 persoane arestate

Spania. Scandal între două clanuri de romi. Doi polițiști spitalizați și 11 persoane arestate

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi polițiști spanioli au fost spitalizați și 11 români de etnie romă au fost arestați, în urma unui scandal izbucnit, joi, 25 august, în cartierul sevillan, Cantillana.

spania

Conform Gărzii Civile, scandalul a izbucnit în jurul orei 22.00. Aproximativ 20 de persoane au început să se bată cu bâte, bare de fier și cuțite, în centrul cartierului.

În încercarea de a-i potoli pe scandalagii, o patrulă a Gărzii Civile a intervenit între aceștia. Numai că romii nu au ținut cont și i-au luat la bătaie și pe polițiști. Cei doi oameni ai legii au fost agresați și au avut nevoie de spitalizare.

Medicii de la Spitalul „Macarena” din Sevilla, Spania,  spun că se află în afara oricărui pericol, dar vor rămâne internați din cauza multiplelor traumatisme.

Mai multe echipaje de poliție s-au prezentat la fața locului și, după ce au reușit să-i potolească pe scandalagii, au arestat 11 persoane, printre care și două femei gravide.

Din primele cercetări rezultă că este vorba despre două clanuri rivale. Ancheta va rămâne deschisă până la stabilirea motivului pentru care romii au fost pe punctul de a se linșa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII