Home Eveniment Spania. Șofer arestat cu focuri de armă. Conducea pe contrasens un camion cu o încărcătură periculoasă
Spania. Șofer arestat cu focuri de armă. Conducea pe contrasens un camion cu o încărcătură periculoasă

Spania. Șofer arestat cu focuri de armă. Conducea pe contrasens un camion cu o încărcătură periculoasă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un șofer aflat la volanul unui camion furat și încărcat cu butelii cu gaz, a fost arestat marți, 21 februarie, în urma unei ample operațiuni a Poliției din Barcelona. Oamenii legii au tras focuri de armă în direcția autovehiculului pentru ca șoferul să oprească, transmite postul spaniol Antena 3 TV.

Individul conducea camionul cu mare viteză, pe contrasens, pe o arteră aglomerată ce ducea spre centrul orașului. A ignorat apelurile polițiștilor de a opri și i-a atras pe aceștia într-o urmărire în cursul căreia câteva canistre cu gaz au căzut din remorca autovehiculului. O persoană a fost rănită.

Spania camion Barcelona

Șoferul a oprit abia după ce unul dintre polițiștii care luau parte la intervenție a tras înspre camion, iar gloanțele au spart parbrizul mașinii.

Oamenii legii l-au reținut, iar din verificări a reieșit că individul este un cetățean suedez cu probleme psihice, potrivit Antena 3 TV.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru publicația La Vanguardia că există bănuieli că bărbatul se afla și sub influența drogurilor.

Cercetările continuă pentru ca autoritățile să se asigure că a fost vorba despre un incident fără vreo legătură cu o posibilă amenințare teroristă.

Sursa: Agerpres

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII