Home Eveniment Spania: Un român și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație
Spania: Un român și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație

Spania: Un român și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cătălin Onofrei, în vârstă de 35 de ani, a murit în urma unui tragic accident de circulație petrecut sâmbătă, 5 martie, în localitatea Guindibó de Abaixo, provincia A Coruña, informează o notă de presă a Direcției Provinciale de Trafic (Jefatura Provincial De Tráfico).

Spania

Conform autorităților, bărbatul circula pe drumul național 550, la volanul unui autovehicul marca Ford și, în urma primelor cercetări, se pare că la intrarea în localitatea Guindibó de Abaixo, pe un pod, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și s-a izbit de parapet, apoi a căzut în râul Cabrón de Ordes.

Serviciile de urgență au fost anunțate de către vecini. Medicii de pe ambulanță au reușit să-l resusciteze pe tânăr, după care l-au transportat la spitalul Arquitecto Marcide, din orașul A Coruña.

Spania

Eforturile medicilor au fost însă în zadar, românul a murit duminică, 6 martie, în jurul orei 23.00.

Ancheta rămâne deschisă până se vor stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Spania

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII