Home COMUNITATE Spania. Vești bune pentru familiile cu venituri mici: Tabletă și Internet GRATIS
Spania. Vești bune pentru familiile cu venituri mici: Tabletă și Internet GRATIS

Spania. Vești bune pentru familiile cu venituri mici: Tabletă și Internet GRATIS

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Compania de telefonie mobilă Orange Spania a elaborat un plan prin care familiile cu venituri mici vor primi o tabletă și conexiune la Internet fără să plătească nimic. Programul „Gigas Solidarios” a fost anunțat la începutul lunii septembrie, dar va fi disponibil de la 1 octombrie 2017.

Astfel, familiile cu probleme economice care au copii mai mici de 18 ani și care merg la școală vor putea beneficia gratuit de:

  • un an de serviciu gratuit „4G en Casa”, care include 50 de GB lunar;
  • un router Wifi 4G Huawei B310 4G;
  • o tabletă Wifi Lenovo Miix 320 și tastatură compatibilă;
  • programul Office Mobile;
  • asistență tehnică la instalare și pe tot parcursul anului.

Programul „Gigas Solidarios” se desfășoară în colaborare cu ONG-ul „Aldeas Infantiles SOS” și  va demara cu 500 de familii, urmând ca până la sfârșitul anului școlar să mai acorde ajutorul altor 500, ajungându-se astfel la 1.000 de beneficiari.

„Aldeas Infantiles SOS” se va ocupa de selecționarea familiilor, iar prioritate au școlarii care au nevoie urgentă de acest serviciu. ONG-ul se va ocupa și de monitorizarea familiilor care vor beneficia de oferta Orange.

Cei interesați pot obține mai multe informații la direct de la responsabilii proiectului „Aldeas Infantiles SOS” (AICI!) sau de la compania telefonică Orange.

SURSA: ORANGE.ES

Beneficiezi sau vrei să obții ajutoare sociale? Comunitatea Madrid lansează „Cardul Social”

 

Ai epuizat ajutorul de șomaj? Statul spaniol îți oferă între 400 și 500 de euro lunar. Vezi în ce condiții

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII