Home POLITIC S-a dat startul furtului la alegerile parlamentare!!!
S-a dat startul furtului la alegerile parlamentare!!!

S-a dat startul furtului la alegerile parlamentare!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

 MAE se pare că și de această dată, la fel ca în 2014, are interesul ca reprezentanții partidelor politice să nu facă parte din comisiile electorale.

Deși hotărârea de Guvern 637 din 2016, alin. 8 lit. G prevede că membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare le sunt decontate costurile de deplasare și cazare în cazul deplasării pentru procesul electoral dintr-o localitate în alta, președinții de comisii refuză să prevadă aceste costuri în bugetul alocat acestora.

Scopul este clar, fără doar și poate, semnatarul acestei Hotărâri de Guvern, Julien Cioloș, își menajează partidul care dorește să îl vadă din nou prim-ministru. Intoxicările de pe toate rețelele de socializare, leite parcă cu cele din 2014 care îl dădeau pe Klaus Werner câștigătorul alegerilor cu 70-80 de procente, se repetă acum, în timpurile noastre.

Singurul partid din România care deschide listele (pentru diaspora) cu doi candidați care nu au nimic în comun cu diaspora, ba mai mult, au cerut mărirea taxelor consulare, stă liniștit. Julien are grijă, prin MAE, să le asigure câștigarea alegerilor, ba mai mult, dacă se poate, alături de USR, echipa soroșistă care intoxică Facebook-ul cu sondaje mincinoase.

Citește mai departe AICI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII