Home DIASPORA NEWS TEROARE în Belgia. Șase explozii au avut loc în Bruxelles. Zeci de morți și răniți
TEROARE în Belgia. Șase explozii au avut loc în Bruxelles. Zeci de morți și răniți

TEROARE în Belgia. Șase explozii au avut loc în Bruxelles. Zeci de morți și răniți

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Șase explozii au avut loc în această dimineaţă la Bruxelles. Două deflagrații au fost auzite pe aeroportul Zaventem din capitala Belgiei şi patru la stația de metrou Maelbeek.

Bruxelles

Martorii declară că s-ar fi auzit strigăte în limba arabă şi focuri de armă. Cel puţin 35 de persoane au fost rănite şi alte 13 au decedat.

Autorităţile au activat planul de catastrofă regională şi toate drumurile care duc spre aeroport sunt închise, inclusiv traficul feroviar spre şi dinspre aeroport care a fost închis. Potrivit agenţia de presă Belga, înainte de producerea celor două explozii de la aeroport au fost trase focuri de armă şi s-au auzit strigăte în arabă.

MAE a făcut următoarele precizări referitoare la exploziile produse la aeroportul din Bruxelles:

„Ca urmare a exploziilor înregistrate în cursul dimineţii de astăzi la aeroportul din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare şi reprezentanţii biroului TAROM de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII