Home Eveniment Studenta care și-a pierdut viața în accidentul de la Tarragona era de doar o luna în Spania
Studenta care și-a pierdut viața în accidentul de la Tarragona  era de doar o luna în Spania

Studenta care și-a pierdut viața în accidentul de la Tarragona era de doar o luna în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O studentă româncă, de 24 de ani, din Iași, a murit în urma unui accident rutier produs duminică, 20 martie, pe autostrada A7, în apropierea localității Freginals, provincia Tarragona, Spania.

Spania

Tânăra, care studia geografie și turism la Universitatea din Barcelona, venise de doar o lună în Spania, cu o bursă Erasmus.
Anunțul a fost făcut luni, 21 martie, de Ministerul Afacerilor Externe.

Familia persoanei decedate va sosi astăzi (n.red. 21 martie) în Spania, pentru a demara procedurile de repatriere.

Conform MAE, decesul tinerei a fost confirmat de autoritățile spaniole, în cursul nopții de luni, după ce victimele au fost identificate.

Totodată, MAE precizează că printre cei răniți nu se află cetățeni români.

Cel puțin 14 persoane au murit și alte 43 au fost rănite, duminică, după ce un autobuz plin cu studenți participanți la programul Erasmus s-a izbit de un autoturism, înainte de a se răsturna în apropiere de orașul Freginals, din Catalonia. Studenții se întorceau de la festivalul Las Fallas din Valencia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII