Home POLITIC „Toată conducerea PNL Marea Britanie îl va spirijini pe Aurelian Mihai”. Șeful din Londra dezminte afirmațiile
„Toată conducerea PNL Marea Britanie îl va spirijini pe Aurelian Mihai”. Șeful din Londra dezminte  afirmațiile

„Toată conducerea PNL Marea Britanie îl va spirijini pe Aurelian Mihai”. Șeful din Londra dezminte afirmațiile

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Campanie electorală ca pe vremea lui Caragiale în diaspora. Un site obscur, pe post de Răcnetul Carpaților online, acuză de trădareconducerea PNL Marea Britanie. Semnatarul (anonim) susține că are și dovada: o fotografie de la adunare publică a trei parlamentari aflați în vizită în Marea Britanie, doi PNL și unul ex-PNL. Acesta din urmă, Aurelian Mihai, a schimbat tabăra PNL, atunci când i s-a refuzat candidatura la alegerile din decembrie, cu cea ALDE, unde va candida pe primul loc la Camera Deputaților, în diaspora.

londra

Alături de cei trei este și președintele PNL Marea Britanie, Cosmin Rusu.

Site-ul, numit Diaspora News și autointitulat „publicație independentă care se adresează românilor de pretutindeni”, susține faptul că mai mulți lideri ai PNL Marea Britanie, în frunte cu președintele Cosmin Rusu, au hotarat să-l susțină pe Aurelian Mihai, ALDE, la Camera Deputaților și nu pe „importatul Mihai Voicu”.

Mai mult decât atât, se mai arată în articol, „se pare că toată conducerea PNL Marea Britanie îl va spirijini pe Aurelian Mihai în campania electorală, atât prin acțiuni mascate cât și prin oameni în secțiile de votare.”

Totul se pretrece într-o organizație aflată, „sub oblăduirea președintelui PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, el care începe să își vadă viitorul mandat din ce în ce mai în ceață…”, mai scrie Diaspora News.

Mai multe surse ne-au declarat că publicația cu pricina ar fi controlată de cel care a fost scos de pe lista electorală PNL pentru diaspora, Victor Ionescu.

Președintele PNL Marea Britanie, Cosmin Rusu, a transmis că filiala pe care o conduce susține candidații liberali și că întâlnirea sa cu cei trei deputați nu a avut scop politic.

Doresc sa dezmint informatiile aparute cu ocazia participarii mele la o întâlnire cu delegaţia Comisiei parlamentare pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, intalnire care a avut loc luni, 24 octombrie la Institutul Cultural Roman din Londra.

La aceata întalnire au participat presedintele comisiei, domnul deputat Mircea Lubanovici, vicepresedintele comisiei, domnul deputat Mircea Dolha, ambii colegi de partid, precum si domnul deputat Aurelian Mihai, din partea partidului ALDE, membru al comisiei, fost membru PNL Diaspora.

La această întalnire au avut loc discuții cu reprezentanții comunității românesti despre situația Românilor din diaspora. S-au discutat numeroase cazuri sociale, nicidecum nu au avut loc discuții politice referitoare la susținerea diferitelor partide politice la alegerile parlamentare din 2016.

PNL Marea Britanie susține candidații PNL Diaspora desemnați de Biroul Politic National al PNL. Rog autorul acestui articol în primul rând să se semneze după care să puna la dispoziția cititorilor dovezile care stau la baza acestei știri.

Cosmin Rusu,

Președinte PNL Marea Britanie”

Articol preluat integral din Ziarul Românesc

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII