Home Eveniment Tragedie în Spania. Copil român de șase ani lovit de un autobuz. A rămas fără un picior
Tragedie în Spania. Copil român de șase ani lovit de un autobuz. A rămas fără un picior

Tragedie în Spania. Copil român de șase ani lovit de un autobuz. A rămas fără un picior

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Unui copil român de șase ani, din Valencia, i-a fost amputat un picior, iar la celălalt a suferit o fractură de tibie, după ce a fost lovit de un autobuz în cartierul Patraix, duminică 8 ianuarie, scrie publicația spaniolă Las Provincias.

Conform articolului, micuțul se juca cu sora lui și cu părinții cu o minge, la intersecția străzilor Jaime Beltrán și Uruguay. La un moment dat, mingea a ajuns pe carosabil, iar copilul a alergat după ea.

A fost acroșat de un autobuz, iar una dintre roțile vehiculului i-a strivit băiatului unul dintre picioare.

De sub roțile autobuzului a fost scos de către mamă care a încercat să-l țină pe micuț conștient până la sosirea serviciilor de urgență.

În primă fază, el a fost transportat la Spitalul Virgen de Consuelo, unde i s-au administrat calmante, după care a fost trimis la un spital public, unde medicii au decis să-i amputeze piciorul strivit.

Poliția Locală din Valencia a deschis o anchetă în acest caz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII