Home Eveniment Familie de români implicată într-un tragic accident la Madrid. Un copil și bunica lui au murit!
Familie de români  implicată într-un tragic accident la Madrid. Un copil și bunica lui au murit!

Familie de români implicată într-un tragic accident la Madrid. Un copil și bunica lui au murit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un copil de opt ani și bunica lui au murit, joi, 4 august într-un tragic accident de circulație produs pe o autostradă din Madrid. Alți doi membri ai aceleași familii au fost grav răniți.Toți erau constănțeni, informează reporterntv.ro.

madrid 7

Tragedia s-a produs la kilometrul 36, de pe autostrada A1, între localitățile El Molar și San Agustín de Guadalix, Comunitatea Madrid.

Conform primelor cercetări autoturismul a ieșit de pe carosabil și a intrat frontal într-un copac după care s-a răsturnat.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipe de descarcerare care au scos din mașină cele patru victime.

Deși medicii de pe ambulanță au reușit în primă fază să-l resusciteze pe micuțul de opt ani, acesta a decedat în elicopterul care-l transporta la spital.

Bunica băiatului a murit pe loc în urma impactului.

Mama se află internată la Secția de Terapie intensivă a spitalului madrilen „12 de Octubre”, iar bunicul la spitalul „La Paz”. Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a celor doi.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili motivul din care s-a produs tragedia.

Conform Direcției Generale de Trafic, acesta este cel mai tragic accident din această vară produs pe șoselele din Comunitatea Madrid.

 

madrid 1

Madrid 2

Madrid 3

Madrid 5

madrid 6

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII