Home Eveniment Un spaniol a fost tâlhărit de o româncă
Un spaniol a fost tâlhărit de o româncă

Un spaniol a fost tâlhărit de o româncă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Policia Local (Poliția Locală) din Alcantarllia, Murcia, a reținut o femeie de cetățenie română acuzată fiind că a smuls de la gâtul unui trecător un lanț și o cruce din aur.

Victima, de cetățenie spaniolă, se plimba pe strada Martinez Campos, din localitate, când românca a trecut în fugă pe lângă el și i-a smuls bijuteriile.

Un grup de trecători a reușit să o rețină și au anunțat poliția.

Dusă la comisariat, tânăra de 23 de ani și-a recunoscut fapta și a înapoiat bunurile victimei.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili dacă infractoarea se află la prima abatere sau a mai fost implicată și în alte fapte de acest gen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII