Home Eveniment Valencia: Români reținuți pentru contrabandă cu țigări
Valencia: Români reținuți pentru contrabandă cu țigări

Valencia: Români reținuți pentru contrabandă cu țigări

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi români au fost reținuți, sâmbătă, 30 iulie, pe aeroportul din Valencia, după ce în bagajele lor au fost descoperite 1.900 de pachete de țigări de contrabandă.

Valencia

Conform unui comunicat al Guardia Civil (Garda Civilă): „doi cetățeni de origine română au încercat să introducă în Spania, pe la punctul de control din aeroportul Manises (Valencia), 1900 de pachete de țigări, fără a putea justifica de unde proveneau. Cei doi veneau de la Moscova”.

Cei doi bărbați, de 30 și respectiv 39 de ani, au fost puși în libertate, dar nu au voie să părăsească zona până la definitivarea anchetei, deoarece există suspiciunea că ar face parte dintr-o rețea.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII