Home POLITIC Vasile Blaga A DEMISIONAT din funcţia de co-preşedinte al PNL
Vasile Blaga A DEMISIONAT din funcţia de co-preşedinte al PNL

Vasile Blaga A DEMISIONAT din funcţia de co-preşedinte al PNL

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

«În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an», a anunţat Vasile Blaga, prin intermediul unui comunicat de presă.

PNL

Vasile Blaga s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești, acolo unde a fost audiat într-un dosar de corupție în care are calitatea de suspect.

Ulterior, DNA a anunţat că Blaga este urmărit penal pentru infracţiuni de trafic de influenţă, având ca scop obţinerea de «bani pentru partid», comise în perioada în care era «secretar general al unui partid aflat la guvernare și senator în Parlamentul României»

«Eu o să-mi dovedesc nevinovăţia, alte comentarii nu am de făcut pe tema asta», a declarat Blaga, la ieşirea de la audieri.

Totodată, întrebat dacă va face un pas înapoi în partid, acesta a replicat: «De unde ştiţi că nu voi face? Eu sunt din garantul respectării statutului şi a tuturor deciziilor partidului. Voi acţiona în consecinţă, nu vă faceţi probleme. Nu pot să cer altor colegi să respecte legea şi eu să n-o respect. Toate măsurile care se vor impune… Eu sunt primul care trebuie să respect statutul!»

Mai mult, solicitat să comenteze acuzaţiile care îi sunt aduse cu privire la manipularea de «bani negri» la partid, acesta a declarat: «Nu este adevărat!»

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII