Home Eveniment Zece români detinuți în Valencia suspetați de furt de benzina și mașini agricole
Zece români detinuți în Valencia suspetați de furt de benzina și mașini agricole

Zece români detinuți în Valencia suspetați de furt de benzina și mașini agricole

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil a reținut, în Valencia, zece persoane suspecte fiind ca facând parte dintr-o banda banuită ca a sustras bunuri materiale în valoare de peste 100 000 de euro, din mai multe ferme agricole din Valencia, Castellon și Teruel.
Cei nouă bărbați si o femeie sunt banuiți de comiterea a cel putin 72 de delicte.

Autoritațile au efectuat șapte percheziții în localitățile Sagunto și Puerto de Sagunto (Valencia) în urma cărora au fost recuperate 19 mașini de găurit radiale, 14 burghie, opt pompe de apă, șase mașini de șlefuit, cinci cultivatoare, cinci generatoare de lumină, două tocătoare precum și numeroase unelte de bricolaj.
Se banuiește că au sustras peste 3000 de litri de motorină folosită în agricultura, pe care i-au folosit pentru a alimenta mașinile cu care se comiteau infracțiunile.

Pentru a comite un furt banda se dividea în trei grupuri; primul grup acționa pe zi localizând fermele, cel de al doilea grup intra pe timp de noapte sustragând bunurile și ascunzându-le în locuri sigure urmând ca în dimineața precedentă cel de al treilea grup să le recupereze pentru a fi vândute.
Ancheta continuă posibile fiind noi arestări, în timp ce cei zece arestați au fost puși la dispoziția organelor de anchetă din cadrul Juzgado de Instrucción número 4 de Sagunto (Valencia).

Suspecții localizau pe timpul zilei bunurile din ferme iar la caderea nopții intrau și le sustrăgeau.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII