Home Eveniment Condamnat la un an de închisoare pentru că a furat 1000 de euro
Condamnat la un an de închisoare pentru că a furat 1000 de euro

Condamnat la un an de închisoare pentru că a furat 1000 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Judecătorii Tribunalului Provincial din Castellon l-au condamnat, miercuri 4 martie, pe A.A.L, cetățean de origine română, la un an de închioare pentru că a furat 1000 de euro de pe cardul de credit al unei cunoștințe.
Conform probelor prezentate de către procurori, bărbatul a sustras cardul de credit din casa unde lucra ca îngrijitoare mama sa. Apoi a scos de la bancomat de două ori suma de 500 de euro.
Sentința a fost fost făcută publică de către El Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (Tribunalul Superior de Justiție a comunității Valencia) și va fi pusă imediat în aplicare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII