Home DIASPORA NEWS VIDEO! Angajați români umiliți de patronul englez: „ Țărani nenorociți! Animale!”
VIDEO! Angajați români umiliți de patronul englez: „ Țărani nenorociți! Animale!”

VIDEO! Angajați români umiliți de patronul englez: „ Țărani nenorociți! Animale!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un filmuleț distribuit de publicația Ziarul Românesc arată halul în care le vorbește un patron englez angajaților săi de la o fabrică de textile din Păulești, Prahova. Potrivit publicației citate, angajații „și-au permis” să ceară plata salariilor la timp.

Reacția patronului britanic este greu de descris. A început să țipe la oameni, să-i înjure și să-i amenințe. Persoana care traducea pentru salariați vorbele patronului nu traduce întocmai ceea ce îi iese acestuia din gură.

Totul s-a întâmplat în data de 16 iunie, scrie Observatorul de Prahova. Patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere.

După această afirmație angajații au început să vocifereze, moment în care patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure: „M-am săturat de voi. Sunteți niște animale nenorocite!” „Dacă nu vă convine, plecați, țărani nenorociți!”

El le-a mai spus că o întârziere de o zi la plata salariului nu le dă dreptul oamenilor să se comporte așa, mai ales că, zice el, în alte fabrici oamenii nu sunt plătiți cu lunile.

Potrivit Observatorului de Prahova, bărbatul nu ar fi reprezentantul legal al societății, însă toată lumea îl cunoaște drept patron. Observatorul a solicitat un punct de vedere ITM Prahova.

VEZI FILMULEȚUL AICI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII