Home DIASPORA NEWS VIDEO! Inspirat de suporterii olandezi! Un fan ceh a urinat pe o cerșetoare, la Roma
VIDEO! Inspirat de suporterii olandezi! Un fan ceh a urinat pe o cerșetoare, la Roma

VIDEO! Inspirat de suporterii olandezi! Un fan ceh a urinat pe o cerșetoare, la Roma

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un suporter ceh al echipei de fotbal Sparta Praga a urinat pe o cerșetoare după ce femeia s-a apropiat de grupul din care acesta făcea parte pentru a le cere câteva monede, scrie publicația spaniolă EL PAIS .

Roma

Evenimentul s-a petrecut pe podul Sant’Angelo, din Roma, joi, 17 martie, înaintea partidei de fotbal dintre Lazio și Sparta de Praga și a fost filmat de un spaniol.

Și Madridul a fost, marți 15 martie, scena unui incident provocat suporterii clubului olandez de fotbal PSV Eindhoven.

Strânși pe la terasele din Plaza Mayor, pentru a vedea partida cu Atletico Madrid, din Liga Campionilor, le-au aruncat bani și mâncare câtorva cerșetoare, distrându-se pe seama lor.

Gestul suporterilor olandezi a provocat un val de dezaprobare atât în rândul presei, cât și în rândul autorităților de la Madrid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII