Home Eveniment Bestii cu chip uman! La doar nouă ani, exploatată sexual de familie. Bunicul îi făcea rost de clienți
Bestii cu chip uman! La doar nouă ani, exploatată sexual de familie. Bunicul îi făcea rost de clienți

Bestii cu chip uman! La doar nouă ani, exploatată sexual de familie. Bunicul îi făcea rost de clienți

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O fetiță de nouă ani a fost obligată de către bunica și mama ei, să se prostitueze. În acest caz a mai fost reținut și un bărbat care pretindea că este bunicul minorei și care îi aducea „clienți” fetiței, informează publicația spaniolă lainformacion.com

exploatată sexual

Cazul a ajuns în vizorul poliției după ce mai mulți vecini ai familiei au alertat autoritățile că două femei și un bărbat exploatează sexual o minoră în într-o localitate din regiunea La Ribera, Valencia.

Cei trei acuzați au ajuns în arestul poliției iar micuța, după ce a fost examinată de către un medic legist, a fost internată într-un centru de minori.

Conform anchetatorilor mama și bunica fetiței se ocupau de „administrarea banilor” pe care îi obțineau după ce pretinsul bunic îi aducea copilei clienți pentru a întreține relații sexuale.

Investigația rămâne deschisă deoarece se pare că micuța era abuzată sexual și de către „bunic”.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII