Home Eveniment VIDEO. Tragedie în Spania. Familie de români ucisă într-un accident rutier
VIDEO. Tragedie în Spania. Familie de români ucisă într-un accident rutier

VIDEO. Tragedie în Spania. Familie de români ucisă într-un accident rutier

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei români, printre care un copil de trei ani, și-au pierdut viața într-un accident de circulație, marți, 17 octombrie. Tragedia s-a produs pe drumul național Ex 209, la kilometrul 18, în apropierea localității Novelda del Guadiana, Provincia Badajoz.

Cei trei români, bunicul de 53 de ani, mama de 23 de ani și fiul de trei ani al femeii, se aflau într-un autoturism marca Renault Mégane care, din motive încă necunoscute, a intrat în coliziune cu o furgonetă.

În urma impactului, autoturismul în care se aflau românii a fost proiectat pe câmp, unde s-a răsturnat.

Bunicul și nepotul au murit pe loc. Când ambulanța a sosit la locul accidentului, tânăra încă trăia, dar medicii nu au putut să o salveze.

Șoferul furgonetei, un spaniol de 53 de ani, a suferit răni ușoare.

Conform unui comunicat al Direcției Generale de trafic din Badajoz, tragedia a avut loc în jurul orei 10.00, iar până în acest moment nu se cunosc cauzele care au provocat-o.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII