Home POLITIC Ministerul român al afacerilor externe, transformat în Ministerul afacerilor Blue Air
Ministerul român al afacerilor externe, transformat în Ministerul afacerilor Blue Air

Ministerul român al afacerilor externe, transformat în Ministerul afacerilor Blue Air

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ambasadele din țările cu cele mai mari comunități de români din afara țării (Italia, Spania, Franța, Belgia și Finlanda) par să fi încurcat rolul pe care orice misiune diplomatică îl are, acela de a promova strict comunitățile românești și România, și s-au pus pe o adevărată campanie de promovare a firmelor private. De notorietate a devenit în ultima perioadă cazul companiei aeriene Blue Air, companie care beneficiază de anunțuri ca niște veritabile reclame, pe paginile de Facebook ale ambasadelor românești mai sus amintite. În unele cazuri chiar în detrimentul altor companii aeriene.

Ambasada României în Spania  – 10 iunie la 19:00

Una caldă, una rece… Blue Air introduce zboruri pe ruta Valencia – Iaşi, în timp ce Ryanair anunţă că nu mai oferă curse Vitoria – Bucureşti.

AIR BLUE

Ambasada României în Italia21 iunie la 20:00

Compania aeriană românească Blue Air a inaugurat recent primul zbor direct pe ruta Florența-Iași, o legătură care vine în sprijinul promovării turismului și a schimburilor culturale dintre cele două țări

VEZI AICI AMBASADELE CARE FAC PUBLICITATE COMPANIEI PRIVATE PE PAGINILE LOR OFICIALE!

 

 

Ambasada României în Italia, agent comercial pentru Blue Air

 

O firmă de avocatură, promovată pe pagina oficială a Ambasadei României din Austria

 

Ambasada României la Madrid, agent publicitar pentru compania PRIVATĂ Digi Mobil. Ce interese aveți, doamna ambasador Dancău?

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII