Home Eveniment Accident de muncă în Spania. Un român s-a înecat într-un butoi cu vin
Accident de muncă în Spania. Un român s-a înecat într-un butoi cu vin

Accident de muncă în Spania. Un român s-a înecat într-un butoi cu vin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de 32 de ani, de origine română, și-a pierdut viața, după ce a leșinat și a căzut într-un butoi industrial cu vin.

Tragedia s-a produs în localitatea Las Mesas, din provincia Cuenca, la Cramele Parra Jiménez, unde românul lucra de peste zece ani.

Din primele cercetări, se pare că românul a inhalat dioxid de carbon provenit de la un butoi industrial în care erau puse la fermentat mai multe tone de struguri.

El a leșinat și a căzut în depozitul care avea o adâncime de trei metri și s-a înecat.

Cadavrul a fost recuperat de pompierii de la unitatea din Villarrobledo, provincia Albacete.

Într-un comunicat de presă, emis luni 4 septembrie, secretarul general al Confederației Sindicale a Muncitorilor din Spania, filiala Cuenca, María José Mesas, a cerut oamenilor de afaceri din zonă să „intensifice măsurile de securitate, cu precădere în rândul muncitorilor de origine străină, deoarece condițiile precare de lucru îi situează în statistici ca fiind un număr major de victime”.

Sursa: Agenția de Presă – Diaspora Azi

 

Spania. Român strivit de un copac la locul de muncă

Nenorocit pe viață după un accident de muncă. Mama sa îl îngrijește și luptă pentru el: „Vreau să i se facă dreptate”

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII