Home COMUNITATE La 18 ani a murit într-un groaznic accident în Spania. Rudele se ceartă din cauza locului unde ar trebui înmormântat
La 18 ani a murit într-un groaznic accident în Spania. Rudele se ceartă din cauza locului unde ar trebui înmormântat

La 18 ani a murit într-un groaznic accident în Spania. Rudele se ceartă din cauza locului unde ar trebui înmormântat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un adolescent român în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident groaznic care a avut loc pe o șosea din Spania. Tragedia s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Familia acestuia se ceartă acum din cauza locului în care va fi înmormântat Marian.

Tragicul accident s-a produs în apropierea orașului Fraga, din Spania, iar Marian se afla într-un autoturism BMW, condus de un tânăr spaniol în vârstă de 23 de ani care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

În mașină se mai afla o tânără de 18 ani, tot de origine spaniolă. BMW-ul a ieșit de pe șosea într-o parcare plină de TIR-uri și s-a izbit violent de un cap-tractor. În urma impactului, cei doi spanioli au fost râniți ușor, însă Marian a murit din cauza rănilor severe.

Având în vedere că părinții lui Marian sunt despărțiți, familia acestuia se ceartă acum pe locul în care va fi înmormântat acesta.

Tatăl băiatului, prietenii și rudele din România vor ca trupul acestuia să fie înmormântat acasă, în localitatea Salcia din județul Mehedinți, însă mama lui Marian vrea să îl înmormânteze în Spania.

Rudele și prietenii o acuză pe femeie că vrea să îl înmormânteze în străinătate pentru a pune mâna pe banii de pe asigurarea de viață a tânărului.

Sursa: Observator

 

Români morți peste hotare. MAE: „nu dispunem de mijloace financiare pentru a-i repatria”

Tragedie pe o șosea din Spania. Patru români, morți într-un accident auto

L-au „sinucis”? Un român martor în procesul unor traficanți de persoane a fost găsit mort

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comment(1)

  1. Que, de verdad no se sabe cuanto Rumanos son víctimas muchicimos abusos y los derechos no se responsabiliza de los institutos que tiene la responsabilidad !

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII