Home Eveniment O bandă de infractori români trimitea tinere la furat în sudul Spaniei. Arestați la Alicante
O bandă de infractori români trimitea tinere la furat în sudul Spaniei. Arestați la Alicante

O bandă de infractori români trimitea tinere la furat în sudul Spaniei. Arestați la Alicante

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mai mulți indivizi au încercat să răpească o româncă de 16 ani pe care intenționau să o trimită la furat. Ei au fost prinși de poliție și arestați înainte să apuce să își ducă la îndeplinire planul.

infractori români

Cei 13 infractori români trimiteau tinerele să abordeze bărbaţi în vârstă care păreau înstăriţi și care purtau obiecte de valoare.

Potrivit anchetatorilor, fetele le sugerau bărbaților că le pot îndeplini unele dorințe sexuale, ba chiar îi și atingeau în public pentru a-i distrage și a le fura bunurile.

Însă, în cazul în care fetele erau respinse, ceilalți membri ai bandei de răufăcători atacau victimele și le deposedau de bunuri și de bani.

Poliția Națională din Alicante în colaborare cu Direcția de Combatere a Traficului Uman au început operațiunea pe 7 martie, în urma unor informații potrivit cărora grupul plănuia  să răpească o româncă de 16 ani, pe care urma să o violeze și apoi să o trimită la furat.

Şase români au fost arestați atunci, însă acest lucru nu a împiedicat restul grupului să îşi continue activităţile.

Mai multe tinere au fost duse cu maşina la Valencia, Murcia, Malaga şi Alicante, unde urmau să fure de la bărbaţi mai în vârstă.

Un alt raid, întreprins joi, 5 mai, a condus la arestarea altor şapte infractori români şi recuperarea de bunuri și bani.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII