Home POLITIC Candidați români la alegerile din luna mai din Spania
Candidați români la alegerile din luna mai din Spania

Candidați români la alegerile din luna mai din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Zece români sau persoane de origine română candidează pe listele Partidului Socialist Muncitoresc Spaniol (PSOE), principala formaţiune de opoziţie, pentru alegerile municipale din 24 mai, din Regat, informează Agerpres.

logo-psoe

Astfel, Florica Calciu candidează pentru un loc în Granada, Marinela Monica Barabas — la Castellon, Monica Mihaela Ban — la Alcorcon (provincia Madrid), Florica Chiriţă — la Torrejon de Ardoz (provincia Madrid), Ciprian Chiriţă — la Las Rozas (provincia Madrid), Elena Alexandra Leacu — la Las Rozas (provincia Madrid), Mariana Crimpei — la San Sebastian de los Reyes (provincia Madrid), Mariana Venec — la Arganda del Rey (provincia Madrid), Irina Vaceanu — la Arganda del Rey (provincia Madrid, Miguel Fonda Ştefănescu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Spania (FEDROM), candidează pentru un loc de consilier în capitala Madrid, fiind plasat pe poziţia 25 din 57.

Miguel Fonda Ştefănescu, citat de aceași sursă, a afirmat că, în Spania, «comunitatea românească este slab organizată, existând în jur de 150 de asociaţii, dar cele mai multe dintre ele neavând o activitate continuă şi fiind puţin reprezentative în faţa instituţiilor spaniole».

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII