Home Eveniment Catalonia paralizată de Greva Generală. Barcelona, blocată
Catalonia paralizată de Greva Generală.  Barcelona, blocată

Catalonia paralizată de Greva Generală. Barcelona, blocată

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guvernul Catalan a emis un document prin care a înștiințat toate instituțiile și companiile că va urma o periodă de grevă generală.

Spitalele lucrează în regim de urgență, iar majoritatea școlilor au fost închise. Și transportul în comun a fost afectat, conform publicației spaniole La Vanguardia, în acest moment circulă doar 25% din trenuiri și 50% din autobuze.

Cotidianul spaniol 20minutos scrie că în Barcelona au fost închise 37 de drumuri, iar ambuteiajele se întind pe zeci de kilometri.

Și lucrătorii din aviaţia comercială vor intra în grevă. Încă nu a fost anunțată situația pe aeroportul din Barcelona, El Prat. Acțiunea lucrătorii din aviaţia comercială ar putea duce la blocarea traficului aerian în Catalonia.

Singurii care au obligația să-și continuie activitatea sunt controlorii de zbor, dar nu se ştie dacă avioanele vor decola sau vor ateriza din cauza lipsei serviciilor de handling.

Situația va avea un impact major asupra economiei spaniole, și conform La Vanguardia, cel mai afectat sector va fi cel al turismului.

Într-o postare pe Twitter, premierul Catalonei, Carles Puigdemont a catalogat greva ca fiind: „un protest democratic, civic și demn”.

Sindicatele din Catalonia pregătesc o GREVĂ GENERALĂ

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII