Home POLITIC Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților în vizită la Madrid
Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților în vizită la Madrid

Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților în vizită la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

În perioada 9- 10 iunie, o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților se va întâlni la Madrid cu oficialități spaniole, cu scopul dezvoltării dialogului parlamentar bilateral și aprofundării relațiilor româno- spaniole.

Delegația parlamentară română condusă de președintele Comisiei, Angel Tîlvăr, se va reuni cu Miguel Ramis Socias, președintele Comisiei pentru educație și sport a Congresului Deputaților din Spania.

Alături de Angel Tîlvăr la întrevederi vor articipa și deputații Romeo Rădulescu, Radu Costin Vasilică, Radu Zlati.

Parlamentarii români vor face o vizită la o școală din Comunitatea Madrid cuprinsă în Programul cursului obțional de limbă, cultură și civilizație românească (LCCR), aici se vor întâlni cu profesorii implicați în acest proiect . La reuniune sunt invitați să participe și studenți români de la facultățile din Madrid.

Pe agenda de lucru mai este prevăzută și o întrevedere cu masteranții români și cadrele de conducere de la Universitatea Alcala de Henares.

Sursa: Ambasada României în Regatul Spaniei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII