Home POLITIC Simona Man va prelua ministerul diasporei
Simona Man va prelua ministerul diasporei

Simona Man va prelua ministerul diasporei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Simona Man, președinta PPDD, îl va înlocui pe Bogdan Stanoevici în funcția de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, au declarat mai multe surse politice pentru postul de televiziune românesc Realitatea TV.

Stanoevici va intra în istorie drept ministrul cu mandatul cel mai scurt din guvernele României. El a fost numit ministru în data de 5 martie 2014 iar la trei luni, ar putea fi schimbat.

Întrebat ce minister îşi doreşte din Guvernul Ponta, Dan Diaconescu, fondatorul Partidului Poporului  a răspuns: «Doresc ca eu, personal, prin prietenii mei din străinătate, să construiesc o autostrada de la Nadlac. Pentru asta îmi doresc Ministerul Transporturilor, Ministerul Diasporei – să aducem oamenii acasă».

Partidul lui Dan Diaconescu intră la guvernare şi a cerut două ministere, ministerul Transporturilor şi cel al Românilor de Pretutindeni. Transporturile constituie o miză mare pentru partidul lui Dan Diaconescu, dar postul de ministru al diasporei îl va primi, dacă PPDD va fi cooptat în echipa PSD-UNPR-PC de la guvernare.

Sursa : Gazeta Românească

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII