Home Eveniment Madrid. Nepotul Regelui Spaniei, jefuit de un român
Madrid. Nepotul Regelui Spaniei, jefuit de un român

Madrid. Nepotul Regelui Spaniei, jefuit de un român

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón, de 20 de ani, nepotul Regelui Spaniei, Felipe VI, a fost jefuit de un român, în noaptea de 6 decembrie 2017. Incidentul s-a produs la ieșirea din Bingo Canoe, situat în centrul Madridului, în Paseo de la Castellana.

Conform publicației „El Norte de Castilla”, românul i-a smuls tânărului din mână un plic, în care se afla suma de 1.400 de euro și a rupt-o la fugă.

Esdiario. com susține că în respectivul plic s-ar fi aflat 2500 de euro.

Luni, 15 ianuarie, Guardia Civil din în localitatea Junquera, provincia Girona, a arestat un bărbat de 37 de ani, de naționalitate română, ca fiind principalul suspect în acest caz.

Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón, năcut la 17 iulie1998, este fiul prințesei Elena de Borbón y Grecia, sora mai mare a actualului rege a Spaniei, Felipe VI.

Tânărul este al patrulea în linia de succesiune la tronul Regatului Spaniei, după Leonor de Borbón, Sofía de Borbón și mama sa, prințesa Elena.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII