Home POLITIC Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma atacă dur Diaspora: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori”
Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma atacă dur Diaspora: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori”

Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma atacă dur Diaspora: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

România TV i-a avut ca invitaţi, duminică 30 noiembrie, la ora 15.00, pe Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma care au făcut declaraţii grave despre desfăşurarea alegerilor în Diaspora.

miron cozmaMiron Cozma a afirmat: «Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori. Să nu vină ei să ne stabilească preşedintele. Iohannis nu e român şi nu e ortodox. Mie nu mi-e frică! În Italia s-a dat pentru un vot pentru Iohannis 40 de euro. 20 de Euro la intrarea în secţia de vot şi 20 de euro la ieşire. (…) Mie ca român niciodată n-o să-mi stabilească destinul 400.000 de români, din care 200.000 sunt cerşetori… (…) Să vină-n ţară, să sufere ca şi noi, nu să stea afară»

În plus, Miron Cozma l-a acuzat pe Iohannis că i-a furat sloganul, prezentând o carte de vizită pe care acesta era scris. «Îl acuz public că mi-a furat sloganul: Veniţi cu noi să ne luăm ţara înapoi.Mă simt jignit că ţara nu e condusă de un român», a mai spus Miron Cozma la România TV.vadim-tudor

Corneliu Vadim Tudor nu a fost nici el mai blând cu Iohannis şi diaspora: «Ţara mea e pe mâna unui handicapat, unui neamţ de mâna a doua. Sunt revoltat. (…) Iohannis a fost susţinut de Germania. Eu nu pot să trec peste străbunii mei morţi în cele două războaie mondiale. Angela asta să se ducă să stea la cratiţă şi să ne lase.Ne aleg nouă preşedintele, căpşunarii? Să-l ia la ei dacă îl vor.»

În urma intervenţiei celor doi, România TV a decis să nu-i mai aibă invitaţi în cadrul altor dezbateri.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comment(1)

  1. Ideile dvoastra viermanoase raspandesc duhoarea putreziciunii mintii si a sufletului. De ce au plecat acei oameni?! Pentru ca ati furat tot ce se putea fura si inca pe atat, pentru ca le-ati luat dreptul de a trai in tara in care s-au nascut. Dvoastra ati furat din buzunarele lor, nu invers!! Orice om cu cunostinte minime de economie intelege ce ar insemna intoarcerea lor acasa. Si-apoi… sa se intoarca CA SA CE, Domnule Vadim??!! Sa moara de foame, impreuna cu familiile care acum de bine de rau au capul deasupra apei? Sa-i puteti fura din nou? Sa le scuipati pe drepturi, in nemernicia dvoastra? RUSINE!!!!
    Bunica mea, femeie cu frica de Dumnezeu, nu injura. Dar cand ii ajungea cutitul la os si nu mai putea rabda, spunea: «Arza-v-ar focul sa va arda!!!!»

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII