Home DIASPORA NEWS Europarlamentar român: „Farage este ceretat pentru corupție. Nu luăm lecții de la o asemenea persoană”
Europarlamentar român: „Farage este ceretat pentru corupție. Nu luăm lecții de la o asemenea persoană”

Europarlamentar român: „Farage este ceretat pentru corupție. Nu luăm lecții de la o asemenea persoană”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Fostul lider al UKIP, extremistul Nigel Farage, a avut vineri, 10 februarie, o discuție aprinsă cu un ascultător care a intervenit în timpul show-ului său radiofonic (LBC show), în care politicianul britanic a susținut că România nu ar fi trebuit să fie primită în Uniunea Europeană.

Farage a spus că țara noastră „nu a încheiat tranziția” după regimul comunist și este o țaraunde corupția este „endemică”, aprecieri în urma cărora respectivul ascultător l-a acuzat pe Farage de rasism, se arată într-un articol publicat de cotidianul Daily Express.

Farage a sugerat de asemenea că ieșirea Marii Britanii din UE survine într-un moment potrivit, întrucât el consideră „incredibil ” ca țara sa să fie într-o uniune politică cu România.

În acest context, el a vorbit și despre recenta ordonanță a guvernului român prin care s-a fixat pragul de 200.000 de lei pentru prejudiciul care atrage răspunderea penală în cazul abuzului în serviciu. „Ești un funcționar public, ai furat numai 35.000 de lire sterline, este OK domnule, vei primi doar o palmă peste încheietura mâinii”, a spus Farage, ironic.

Citește mai departe AICI

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII